Menu Premium

Mists of Pandaria komt uit op 25 september

Gamekings Redactie 25/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwste uitbreiding van World of Warcraft, Mists of Pandaria, komt uit op 25 september. Dit heuglijke nieuws komt direct van Blizzard en kan je dus als een feit aannemen.

De vierde uitbreiding op de nog steeds populaire MMO krijgt een Collector’s Edition, uiteraard voor een wat hogere prijs dan een normale uitgave, en voor de eerste keer een Digital Deluxe versie. Deze digitale uitgave heeft dezelfde in-game inhoud als de Collector’s Edition en ligt qua prijs uiteraard ergens in het midden.

Een fijne bijkomstigheid is dat het ook mogelijk is om je gewone game later alsnog te upgraden naar de Digital Deluxe versie. Dus als je nog twijfel hebt kan je het altijd nog later doen. Let op! Zolang de voorraad strekt. Hoe een digitale uitgave op kan raken is ons ook een raadsel, maar het is dus niet compleet zonder risico.

Mists of Pandaria draait om het continent Pandaria waar de Pandaren vandaan komen. Dit is dan ook meteen een nieuw speelbaar ras. Tevens is er een nieuwe class te spelen met de uitbreiding en wordt de level cap verhoogt naar 90. Genoeg te beleven dus in de wereld van de oorlogskunde. Ga jij er met frisse moed tegenaan op 25 september?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch