Menu Premium

Mirror’s Edge 2 verschijnt op EA’s helpsite

Karim Shehata 30/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2008 kwamen ontwikkelaar DICE, misschien beter bekend van de Battlefield-serie, en uitgever Electronic Arts met de game Mirror’s Edge. Rond die tijd was het marktstrategie van EA om te innoveren en dus met nieuwe IP’s te komen, met bijvoorbeeld Dead Space. Ook was EA de uitgever van het tweede en derde deel van de Mass Effect-serie, maar die strategie leek laatst juist overboord gegooid. Rondom een vervolg op Mirror’s Edge is het al jaren rumoerig, en nu is er een nieuw hoofdstuk aangebroken in deze geruchtenstroom: Mirror’s Edge 2 verschijnt op EA’s helpsite.

UPDATE: De pagina is offline gehaald.

De game was laatst te pre-orderen bij een Italiaanse webwinkel. Dit is door de jaren heen niks nieuws, aangezien Mirror’s Edge 2 al in verschillende webwinkels verscheen. Nu is er toch een nieuw hoofdstuk aangebroken in deze vijf jaar durende ‘soap’, aangezien dit keer een partij die werkelijk iets met deze game te maken heeft het op haar website heeft gezet. Op de hulp sectie van de website van Electronic Arts kun je nu vragen stellen over Mirror’s Edge 2 en aangezien dat bij elke game van EA kan, kunnen we Mirror’s Edge 2 toch langzamerhand van een korreltje zout naar iets wat in de toekomst tastbaar gaat zijn promoveren, alhoewel een officiële bevestiging vooralsnog is uitgebleven.

Voor welke platformen de game uitkomt is daardoor ook nog niet duidelijk, maar nu de E3 voor de deur staat en EA daar ook dit jaar braaf een persconferentie houdt, is er tot die tijd genoeg speculaas voor iedereen om te speculeren. Of de game draait op de Frostbite 3 Engine, of net zoals de eerste Mirror’s Edge op een aangepaste versie van de Unreal 3 Engine? Waarschijnlijk zul je geduld moeten hebben tot het evenement over anderhalve week: de E3.

Kijk jij al uit naar een eventuele Mirror’s Edge 2?

Mirror's Edge 2 verschijnt op EA's helpsite

Mirror’s Edge 2 verschijnt op EA’s helpsite

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch