Menu Premium

Mirror’s Edge 2 staat op de to-do-list van EA

Gamekings Redactie 14/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgens Frank Gibeau, EA labels president, staat Mirror’s Edge 2 op de to-do-list van Electronic Arts. Mirror’s Edge was een geweldig uitstapje van DICE die tussen al hun shootergeweld opeens met een first-person platformer op de proppen kwamen.

Hoewel de game door de pers en het publiek voornamelijk positief werd ontvangen, bracht het maar weinig peso’s in het laatje van EA. Ondanks de slechte verkopen is er een grote fanbase die zit te smachten naar een vervolg. Frank Gibeau laat dus duidelijk weten dat het niet de vraag is of Mirror’s Edge 2 nog komt, maar het meer een kwestie is van wanneer de game gaat verschijnen.

Gibeau heeft momenteel nog niks bekend te maken, maar maakt wel duidelijk dat ze lyrisch zijn over het eerste deel en het hoofdpersonage Faith. Hij staat dus op de lijst, alleen is EA niet van plan om de game zo snel mogelijk uit te brengen. Het wordt eerst uitvogelen welke ontwikkelteams beschikbaar zijn en dan moet er nog eens gekeken worden welk team het beste past bij het vervolg.

Er is dus nog hoop voor Mirror’s Edge fans, maar je zult wel een flink portie geduld moeten hebben. Hoe graag wil jij nummertje twee in je handen hebben?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch