Menu Premium

Minecraft: Story Mode – Episode 4 verschijnt nog deze maand

Angelique Grift 09/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ontwikkelaars van Mojang en Telltale Games brachten ons vanaf afgelopen oktober Minecraft: Story Mode. Een verhaalgedreven game zoals je gewend bent van Telltale Games, gebaseerd op de creatieve survival game Minecraft. Hoewel er meestal enige tijd overheen gaat voor er een nieuwe episode van een Telltale-game beschikbaar is, gaat dit verhaal als een trein. Geloof het of niet, maar Minecraft: Story Mode – Episode 4 verschijnt nog deze maand.

Het derde hoofdstuk kwam 24 november uit, en terwijl dit nog fris in het geheugen zit, staat episode 4: A Block and a Hard Place al in de startblokken. De nieuwe toevoeging aan het verhaal zal ergens in december speelbaar zijn, bevestigde Telltale Games vandaag. Via Twitter liet de ontwikkelaar niet veel los over het plot van dit nieuwe hoofdstuk. Een tweede tweet vertelt ons alleen dat er met episode 4 een verhaal zal worden afgesloten. Meer informatie zal ongetwijfeld spoedig volgen, dus we moeten nog even geduld hebben.

Een specifieke datum voor de release van dit hoofdstuk is nog niet genoemd, maar we kunnen er dus nog deze maand mee aan de slag. Helaas geldt dit niet voor de Wii U en de PlayStation Vita; mocht je de game daarop willen spelen, moet je helaas nog wachten tot 2016.

Bron: Videogamer.com

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch