Menu Premium

Minecraft: de film komt in maart 2022 uit

Hylke Haagsma 18/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mojang heeft details onthuld over het verhaal, waarin een tienermeisje een groep avonturiers leidt tegen een Ender-draak. Mojang’s Minecraft is een gigantisch succes geweest in de wereld van de games, met speelgoed, boeken en meer waardoor de invloed van het merk is uitgebreid, en nu weten we wanneer we de officiële Minecraft-film kunnen verwachten, de ontwikkelaar heeft onthuld dat de film uitkomt op 4 maart 2022.

We moeten nog even wachten op Minecraft: the movie

De Minecraft film is nog iets meer dan 1000 dagen van ons verwijderd, zoals Mojang liet weten. Die ook zeggen dat “het maken van een live-actie, lange speelfilm echt ingewikkeld is!”

De film vertelt het verhaal van een tienermeisje en een groep helden. Met een Ender-draak een spoor van vernietiging achterlaat. Het is natuurlijk de taak van de helden om de Overworld te redden van de chaos en regisseur Peter Sollett zal dit verhaal samen met Warner Bros tot leven brengen.

Mojang benadrukt ook dat dit project wordt gemaakt voor de fans, ondanks enkele verschillen met het spel die voortkomen uit het verplaatsen van de serie naar de filmwereld.

Sta jij te springen voor een Minecraft film? Of laat je dit liever aan je voorbij gaan? En hoelang zou het nog duren voordat we Fortnite de film krijgen…?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch