Menu Premium

Minder Pidgey, Rattata en Zubat in Pokémon GO

Karim Shehata 04/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon GO wordt sinds de launch al geteisterd door Pidgey, Rattata en Zubat. De drie Pokémon vliegen je samen met Drowzee gruwelijk vaak om de oren en vaak zie je alleen op hotspots echt een heleboel andere Pokémon. Hier is nu als het goed is verandering in gekomen, want er zijn vanaf nu minder Pidgey, Rattata en Zubat in Pokémon GO!

Daarnaast komen Pidgey en Rattata ook helemaal niet meer uit eieren en is Eevee alleen nog maar te vinden in 2km eieren, zodat je niet meer gefrustreerd raakt als je 10km hebt gelopen en er een Eevee uit komt zetten. Over het algemeen gaan we dus minder van de Pokémon zien die nu elke dag op elke hoek van de straat op je wachten om gevangen te worden.

NIantic is de laatste tijd sowieso hard bezig met updates voor Pokémon GO. Zo is het Halloween event, waarin je onder meer meer Haunter en Gengar kon vangen, net afgelopen en heeft de ontwikkelaar een daily bonus systeem voor ogen. Echter wordt er op het moment nog steeds weinig tot niet gesproken over een trackingsysteem, iets waar de hele community heel hard om schreeuwt.

Ga jij Pokémon GO weer even checken nu je misschien wat anders tegen kunt komen dan alleen Pidgey? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch