Menu Premium

Mike Ybarra wil game library en sociale features Xbox One verbeteren

Bas Boudewijn 15/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de navigatie op de Xbox One nog niet geheel vlekkeloos verloopt, is iets wat Microsoft zelf ook inziet. Mike Ybarra ziet namelijk graag dat de interface van de ‘game library’ op de schop gaat, zodat je voortaan in een oogopslag kunt zien welke content je bezit.

De Director of Programming bij Xbox, genaamd Mike Ybarra, denkt dat omdat er steeds meer digitale games worden verkocht, de huidige interface niet meer voldoet aan de standaard van de dag van vandaag. “De ‘collection’ zou een plek moeten zijn waarvan mensen denken; wow! Ik kan mijn gehele gamesbibliotheek in één oogopslag zien en bereiken! Dat is nu niet het geval,” aldus Ybarra. Buiten het gebruiksvriendelijker maken van de libary, wil Ybarra ook snel een aantal sociale features aanpassen. “We hebben altijd met passie geluisterd naar wat onze fans willen en zullen dit ook altijd blijven doen.”

Hoewel dit allemaal veelbelovend klinkt, zullen we nog even moeten wachten, want een nieuwe interface voor de libary zal niet in de volgende Xbox One update zitten. Wat zou jij graag veranderd zien aan de interface van Xbox One? Laat het ons even weten in de comments!

Mike Ybarra wil game libary en sociale features Xbox One verbeteren

Mike Ybarra wil game libary en sociale features Xbox One verbeteren

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch