Menu Premium
Loading...

Mike Bithell onthult meer details van Volume voor PlayStation 4

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mike Bithell is de naam die je waarschijnlijk kent van de indie game Thomas Was Alone. Een titel die een groot succes was voor zowel de critici als gamers. Hij is nog niet klaar met games maken, want Mike is bezig voor een stealth game voor de PlayStation 4. Veel was er nog niet bekend, maar Mike Bithell onthult meer details van Volume voor PlayStation 4 tijdens de persconferentie van Sony op de Gamescom 2014.

De game is een hervertelling van het alom bekende verhaal van Robin Hood, steel van de rijken en geef het aan de armen. Iedereen is welbekend met het verhaal en het is uiteraard ook al veel opgepakt door de media. De versie van Mike Bithell zal zich in de nabije toekomst afspelen. De game ziet eruit als een stealth game, maar heeft zeker een eigen stilistische sfeer. Geluid zal een grote rol spelen in de wereld die je betreedt in Volume. De trailer laat ook zien dat je zelf levels kunt veranderen en creëren.

De game zal volgend jaar pas op de PlayStation 4 en de PS Vita verschijnen. De exacte datum is nog onbekend. Mike Bithell probeert zo naast het grote blockbuster-lawaai een kleinschaligere stealth game neer te zetten en belooft ons de beste stealth game te maken die hij kan maken. We zullen zien.

Mike Bithell onthult meer details van Volume voor PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch