Menu Premium

Mighty No. 9 gaat goud en verschijnt in juni

Mark Hoogland 02/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het heeft best even geduurd voor de studio’s achter de action platformer Mighty No. 9; ruim tweeënhalf jaar na het behalen van hun Kickstarter-doel mogen developers Comcept en Inti Creates vandaag melden dat hun game klaar is en volgende maand verkrijgbaar zal zijn.

Mighty No. 9 is een game die overduidelijk geïnspireerd is op de welbekende Mega Man-franchise. Op zich niet vreemd; de oprichter van Comcept, Keiji Inafune, was voorheen werkzaam bij Capcom en fungeerde als illustrator voor Mega Man ten tijde van de NES en Super NES. Co-developer Inti Creates is op zijn beurt verantwoordelijk voor de Mega Man Zero- en Mega Man ZX-games. Na de Kickstarter-campagne in september 2013 volgde een productieproces vol vertragingen, maar Inafune laat in een persbericht weten dat de game op 24 juni wereldwijd beschikbaar zal zijn.

Mighty No. 9 verschijnt om te beginnen voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, PC en Wii U. Portable versies voor de Nintendo 3DS en PlayStation Vita volgen later. Kijk jij uit naar deze spirituele opvolger van Mega Man? Laat het weten in de comments!

Mighty No. 9 gaat goud en verschijnt in juni

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch