Menu Premium
Loading...

Might & Magic Heroes VII – The Man Behind Heroes Trailer

Mark Hoogland 10/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft verspreidde vandaag een nieuwe ‘trailer’ van Might & Magic Heroes VII. We schrijver hier trailer tussen aanhalingstekens, aangezien het in het filmpje niet zozeer over de game gaat, als wel over Jon van Carneghem, de man achter de inmiddels twintig jaar oude strategy-franchise. In een kort interview blikt hij terug op de serie en kijkt hij vooruit naar het aankomende zevende deel.

Van Carneghem, hier geïnterviewd door M&MH VII-schrijver/designer Julie Pirou, legt uit dat het idee voor de serie voortkwam uit zijn eigen liefde voor strategy-games en RPG’s. Hij raakte geïnspireerd om zelf een game te maken die keer opnieuw te spelen was, met wisselende strategieën en moeilijkheidsniveaus, dit alles overgoten met een fantasy-sausje. Het twintig jaar durende succes dat de reeks vervolgens ten deel viel, is volgens de bedenker voornamelijk te danken aan de passie van de developers met wie hij aan de games werkte.

Van Carneghem gaat verder nog in op de facties en features van Might & Magic Heroes VII, alsook de evolutie van games in het algemeen. Bekijk de bovenstaande video en ontdek wat hij hierover te zeggen heeft!

Might & Magic Heroes VII verschijnt op 29 september exclusief voor de PC.

Nieuws_20150910_Might&MagicHeroesVIIJonvanCarneghem

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch