Menu Premium
Loading...

Might & Magic Heroes 7: Trial by Fire is nu verkrijgbaar

Ridho Hidayat 04/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben er iets langer op moeten wachten, maar de uitbreiding van Might & Magic Heroes 7 is eindelijk hier! In deze standalone expansion voegt het machtige dwergenrijk zich in de strijd van deze turn-based strategy game. Check snel de launch trailer, want Might & Magic Heroes 7: Trial by Fire is nu verkrijgbaar!

Twee maanden later dan verwacht, maar het avontuur in Might & Magic zet zich nu gelukkig voort. In Trial by Fire kun je de leiding nemen over de Fortress Faction, tot de tanden gewapende dwergen die niet terugdeinzen voor wat oorlogsgeweld. De uitbreiding zal voor flink wat opschudding zorgen, met onder andere zeventien nieuwe helden en krachtige nieuwe wezens en support units.

Er dreigt een groot gevaar in Grimheim, het dwergenrijk, en dus mobiliseert leider Vilma “Stoneshield” Bjornsdottir de troepen. Trial by Fire wakkert het vuur van de dwergen aan en neemt je mee in acht nieuwe campaign missies en vijftien nieuwe maps. Gebruik je macht en magie in de strijd en stop de opkomende dreiging.

Might & Magic Heroes 7: Trial by Fire is nu verkrijgbaar op de PC. Ben jij een liefhebber van turn-based strategy games? Worden de dwergen de sleutel tot succes in jouw strategische plannen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch