Menu Premium

Might and Magic Heroes VII: Trial By Fire add-on verschijnt in juni

Duncan Israel 28/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kunnen nu al een paar maanden losgaan met de turn-based strategy game van Ubisoft, genaamd Might and Magic Heroes VII. Vandaag is het nieuwe DLC-pakket aangekondigd; Trial By Fire.

Met dit DLC-pakket krijg je toegang tot twee nieuwe verhalen, die zich vijf jaar na de originele game afspelen. Zodra keizer van de mensen, Ivan Griffin, te horen krijgt dat de dwergen zijn land aan willen vallen, maakt hij zich klaar om oorlog te voeren. Hij neemt daarbij wel het risico dat zijn rijk uit elkaar valt. De leider van de Sudgerd dwergen, Vilma Bjornsdottir, schiet Ivan te hulp en neemt je mee naar de donkerste hoofdstukken uit de geschiedenis van de dwergen.

Naast deze verhaallijn kan je met deze Trial By Fire DLC spelen als dwergen in unieke bergachtige omgevingen. Je krijgt ook nog eens de beschikking over iconische wezens, zoals Fire Giants, Valkyrie en Red Dragons. Tot slot krijgen de spelers ook nog tientallen nieuwe artefacten, vaardigheden, prestaties en zes extra Skirmish-kaarten.

Might and Magic Heroes VII: Trial By Fire komt op 2 juni uit en is ook beschikbaar als standalone voor PC. Laat in de comments weten of jij zin hebt in deze DLC!

Might and Magic Heroes VII: Trial By Fire add-on verschijnt in juni

Might and Magic Heroes VII: Trial By Fire add-on verschijnt in juni

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch