Menu Premium
Loading...

Might and Magic Heroes VII Gamescom 2014 Announcement Trailer

Franky Mangal 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eén van de langstlopende turn-based strategie-series is Might and Magic. Wereldwijd zijn er miljoenen fans die dit met veel plezier spelen. Het laatste deel is inmiddels alweer wat jaartjes geleden, maar vandaag heeft Ubisoft Might and Magic Heroes VII aangekondigd. Veel is er nog niet bekend, maar de Might and Magic Heroes VII Gamescom 2014 Announcement trailer is wel al te bekijken.

In Might and Magic Heroes VII is er na de moord op de Keizerin een burgeroorlog uitgebroken. Duke Ivan staat in het midden van alles en wil niets liever dan de oorlog stoppen. Hiervoor stelt hij een adviesraad samen van zes van zijn meest betrouwbare adviseurs om zo tot een oplossing te komen. In de game zullen in totaal ook zes facties speelbaar zijn.

De game is in ontwikkeling bij Limbic Entertainment en stelt spelers in staat om een uitgestrekte wereld te verkennen, te veroveren, ruilhandel in aan te gaan en het op te nemen tegen legendarische wezens. Limbic Entertainment is geen onbekende met het Might and Magic universum en was hiervoor al verantwoordelijk voor Might and Magic X: Legacy. Legacy werd door fans erg goed ontvangen en hoewel beide games zeer verschillend zijn, voelen ze zich wel thuis in de wereld van Might and Magic. In een persbericht heeft Ubisoft laten weten dat de game zal vasthouden aan de traditionele kenmerken van de serie, maar dat er ook nieuwe elementen worden toegevoegd.

Fans van de serie kunnen zich via de officiële website van Might and Magic Heroes VII inschrijven voor de Shadow Council. Hier krijgen ze de kans om in gesprek te gaan met het team achter de game, commentaar te leveren en invloed uit te oefenen op welke content uiteindelijk in de game terecht zal komen. Het eerste waar gamers invloed op kunnen uitoefenen is twee van de zes speelbare facties.

Een exacte releasedatum is er nog niet gegeven, maar Might and Magic Heroes VII zal in 2015 exclusief verschijnen op PC.
Might and Magic Heroes VII Gamescom 2014 Announcement Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch