Menu Premium
Loading...

Might and Magic Heroes 7 – Tribute Trailer

Mark Hoogland 05/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 29 september komt Might & Magic Heroes 7 uit, het nieuwste deel uit de turn based strategy-reeks van Ubisoft. Vandaag verscheen een trailer die, naast ons warm te maken voor de release, ook het twintigjarige jubileum van de franchise viert.

De allereerste game in de reeks, destijds nog Heroes of Might & Magic geheten, verscheen in 1995 als spin-off van de RPG-serie Might & Magic. Het zesde deel dateert inmiddels uit 2011 en werd ontwikkeld door het nu failliete Black Hole Entertainment. Limbic Entertainment nam vervolgens het stokje over en hoopt eind september de hooggespannen verwachtingen in te lossen. De trailer laat dan misschien niet heel veel van Might & Magic Heroes 7 zien, wel nemen de beelden ons mee door de tijd vanaf dat prille begin, twintig jaar geleden. Check ze dus snel!

Wegens het succes van de eerste gesloten bèta voor Might & Magic Heroes 7, zal er van 26 augustus tot 2 september een tweede gehouden worden. Deze bevat twee nieuwe factions, te weten Sylvan en Dungeon.  Liefhebbers kunnen zich direct inschrijven via de link aan het einde van de trailer.

Might & Magic Heroes 7 - Tribute Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch