Menu Premium

‘Microsoft Xbox gaat flink uitpakken tijdens E3 2020’

Lars Leeftink 21/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren was er een groot lek rondom de PlayStation 5 (wat natuurlijk met een korreltje zout genomen dient te worden). Vandaag is het de beurt aan Xbox. En voor deze geruchten heb je waarschijnlijk geen korreltje zout, maar een hele vrachtwagen nodig. Microsoft Xbox gaat volgens Postradamus (via Twitter en Reddit) tijdens de E3 2020 uitpakken met onder meer nieuwe studios, exclusive deals en de launch titels. En nogmaals: hoe serieus moet je dit nemen? Misschien nog wel wat minder dan het gerucht van gisteren rondom de PlayStation 5.

Nieuwe studios

De laatste tijd heeft Microsoft Xbox als antwoord op de kritiek rondom de gebrekkige exclusive content al flink wat studios binnen geharkt. Volgens deze geruchten gaan er tijdens de E3 2020 nog wat bijkomen. Zo zou er een nieuwe Japanse studios toegevoegd gaan worden (gerucht is dat het FromSoftware zou zijn). Daarnaast komen er nog twee nieuwe studios, uit Polen (Postradamus meldt dat het niet gaat om CD Projekt Red) en Canada. Hoe dan ook: versterking incoming volgens deze geruchten.

Exclusive Xbox Series X deals

Maar nieuwe studios zijn maar een deel van het probleem. Het andere probleem is de exclusive content. En volgens dit gerucht gaan ze all-in. Zo zouden ze marketing en exclusive content hebben van de nieuwe game van Rocksteady. En, en nu wordt het gerucht pas echt sappig, er zou exclusieve Cyberpunk 2077-content komen. En er zouden ook deals zijn met Rockstar, EA, Ubisoft en veel indie studios.

Launch titels

En volgens Postradamus gaat het om Halo: Infinite (zoals verwacht), Forza Motorsports 8 en een reboot van Perfect Dark. En ze zouden zelfs al tijdens Launch speelbaar zijn. Daarnaast zouden ook games als Fable, House of Thieves, en BioShock al snel komen. En er worden nog wat meer dingen genoemd. Nogmaals: pak er maar een flinke lading aan zout bij.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch