Menu Premium

Microsoft rolt New Xbox One Experience wereldwijd uit

Mark Bischoff 12/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag komt er een flinke update uit voor de Xbox One, waardoor de ervaring op Microsoft’s console een stukje beter moet worden. Niet alleen wordt hij sneller, maar ook zal de navigatie door de menu’s een stuk soepeler gaan.

Zo is het nu ook mogelijk om verticaal in de menu’s te scrollen en kun je je onlangs meest gespeelde games zien. Daarnaast vind je onderaan in het menu in de ‘My Stuff’-area je hele game-verzameling en de pins van alle games, films of series die je interessant vindt. Mocht de update niet automatisch beginnen, dan kun je in de instellingen kijken of je Xbox One op ‘Instant On’ staat om alsnog de update binnen te halen. Mocht je de update nu nog niet meteen binnenhalen, dan word je er 23 november tot verplicht als je gebruik wil maken van Xbox Live-functies.

Daarbovenop wordt vandaag ook nog vanaf vanavond 21:00 uur de Xbox One Backward Compatibility feature beschikbaar, en kun je de tot nu toe 104 beschikbare titels gaan binnenhalen die je al voor de Xbox 360 in bezit had. Ga jij vandaag meteen de nieuwe update binnenhalen en je oude Xbox 360-games op de Xbox One uitproberen? Laat het ons weten in de comments!

Microsoft rolt New Xbox One Experience wereldwijd uit

Microsoft rolt New Xbox One Experience wereldwijd uit

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch