Menu Premium

Microsoft reist met Xbox-aankondigingen af naar de Gamescom

Franky Mangal 07/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft heeft dit jaar een sterke line-up en gaat veel nieuws bekendmaken op de E3 2015, maar de uitgever gaat op de E3 niet alle kaarten op tafel leggen, want Microsoft reist met Xbox-aankondigingen af naar de Gamescom.

Dit heeft een vertegenwoordiger van Microsoft bekendgemaakt: “Ja we zullen op de Gamescom aanwezig zijn en we gaan daar ook nieuws bekendmaken”. Xbox-baas Phil Spencer voegde hier via Twitter nog aan toe: “Gamescom is een belangrijke beurs voor ons. Het is één van de grootste shows ter wereld.”

Hiermee reageert Microsoft op Sony, dat gisteren bekendmaakte geen persconferentie op de Gamescom te houden, maar hun aankondigingen te bewaren voor de Paris Games Week in oktober. Het is ook voor het eerst dat Sony besluit om geen persconferentie te houden op Gamescom, terwijl dit voorheen voor Sony toch een show was om groot nieuws te onthullen. Welke titels denk jij dat Microsoft zal bewaren voor de Gamescom? En vind jij het een slimme zet van Sony om te wachten tot oktober? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Microsoft reist met Xbox-aankondigingen af naar de Gamescom

Microsoft reist met Xbox-aankondigingen af naar de Gamescom

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch