Menu Premium

Microsoft onthult de Xbox One Titanfall LE Wireless Controller

Gamekings Redactie 15/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna iedereen heeft wel een lichtelijke voorkeur voor één van de next-gen consoles, met verschillende redenen die daaraan kunnen bijdragen. Een van de meest belangrijke redenen om een console te kiezen is de controller die erbij komt, want het is niet onbelangrijk dat deze lekker in de hand ligt. Het kan ook tof zijn als de controller er dan óók nog eens super bruut uitziet en dat begrijpen de grote tech-giganten ook. Microsoft onthult de Xbox One Titanfall LE Wireless Controller, welke geheel in stijl is van Respawn Entertainment’s eerste game.

De launch van de Xbox One kende al een aantal shooters en daar wordt er in maart nog eentje aan toegevoegd. Ik heb het natuurlijk over Titanfall, de eerste game van Respawn Entertainment, waarvoor de verwachtingen ontzettend hoog liggen. Ze willen namelijk met Titanfall iets nieuws gaan doen door er grote mechs aan toe te voegen en spelers daarnaast op hoog tempo te kunnen laten rennen en springen. We moeten natuurlijk nog maar zien of het een succes wordt, maar bij velen zit het enthousiasme er al goed in.

Vandaag wordt dan ook de Xbox One Titanfall Limited Edition Wireless Controller aangekondigd die speciaal is ontworpen om te matchen met de game. Volgens Joel Emslie, Lead Artist bij Respawn Entertainment, was het de bedoeling om een controller te ontwerpen die aanvoelt alsof het een militair stuk hardware is die uit het universum van Titanfall komt. Dan doelt hij natuurlijk op het feit dat Hammond Robotics, het in-game bedrijf dat zogenaamd alle Titans uit de game ontworpen heeft, de controller gemaakt zou kunnen hebben.

De Xbox One Titanfall Limited Edition is zowel in Amerika als in Europa beschikbaar op dezelfde dag dat Titanfall uitkomt op de Xbox 360, Xbox One en PC. Dat gebeurt hier op 13 maart, maar dan is de Xbox One jammer genoeg nog niet beschikbaar in eigen land. De meesten van ons hebben er dus voorlopig nog niets aan, maar de enthousiasteling die de next-gen console van Microsoft heeft geïmporteerd kan hier misschien heel gelukkig van worden.

Vind jij ‘t een wreed design?

Microsoft onthult de Xbox One Titanfall LE Wireless Controller

Microsoft onthult de Xbox One Titanfall LE Wireless Controller

Microsoft onthult de Xbox One Titanfall LE Wireless Controller

Microsoft onthult de Xbox One Titanfall LE Wireless Controller

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch