Menu Premium

Microsoft maakt Xbox Preview Program beschikbaar voor iedereen

Roy de Keijzer 08/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wilde jij altijd graag meedoen aan een Early Access-test van een game, maar had je altijd de pech dat je er geen uitnodiging voor kreeg? Dan is er goed nieuws, want het Xbox Preview Program is vanaf nu voor iedereen beschikbaar. Het Xbox Preview Program verandert ook van naam en heet vanaf nu het Xbox Insider Program.

Als Xbox One-bezitter moest je eerst een uitnodiging krijgen voor de toegang tot het Xbox Preview Program, waarmee games, apps en nieuwe Xbox One-systeemupdates door een beperkte groep spelers kon worden getest voordat ze officieel uitkwamen. Dit is nu niet langer meer zo, want de Xbox Insider Hub komt straks op het dashboard te staan waar je jezelf als tester kunt inschrijven. Met deze nieuwe Xbox Insider Program kun je voortaan gaan deelnemen aan het testen van nieuwe games en apps. Er komt daarnaast een nieuwe user interface die inspiratie haalt uit de New Xbox One Experience.

De nieuwe systeemupdates voor Xbox One zijn aan de andere kant nog niet voor iedereen beschikbaar en dat blijft voorlopig ook beperkt tot een selecte groep. Alleen mensen die deze updates al in het verleden een keer hebben getest mogen dat blijven doen. Microsoft geeft aan dit zo te willen doen, omdat ze al een flinke groep mensen hebben die elke systeem update test van bruikbare feedback voorzien. De trouwste testers uit deze groep mensen krijgen als eerste de kans om de nieuwe systeemupdate te testen, de rest krijgt in de komende weken een uitnodiging.

Ga jij deelnemen aan het nieuwe Xbox Insider Program? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch