Menu Premium

Microsoft maakt excuses voor tonen PC beelden Witcher 3 op Xbox-kanaal

Karim Shehata 23/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren verscheen er een The Witcher 3 gameplay-video op het Xbox-kanaal van Microsoft. De beelden zagen er fantastisch uit en het was dus te mooi om waar te zijn. De beelden waren namelijk afkomstig van de PC-versie van The Witcher 3: Wild Hunt. Na een berg stront over zich heen te hebben gekregen, maakt Microsoft nu excuses voor het tonen van de PC beelden op het Xbox YouTube-kanaal.

“Deze ochtend (lees gisterenmiddag) hebben we een nieuwe trailer online gezet van The Witcher 3: Wild Hunt op onze YouTube-kanalen, met beelden die we hebben gekregen van CD Projekt RED. Deze beelden zijn gecaptured op een PC en zijn niet representatief voor het uiteindelijke product op de Xbox One”, begint een woordvoerder van Microsoft in een statement. “Op geen enkele manier hadden wij hiermee de intentie om de Xbox-versie van de game een verkeerd beeld te geven. We hebben de beschrijving geüpdatet, zodat duidelijk is dat de beelden van de PC-versie afkomstig zijn. Wij bieden onze excuses aan voor de verwarring en kijken er naar uit om deze game te zien uitkomen op Xbox One en PC op 19 mei 2015”, besluit de woordvoerder van het miljardenbedrijf. Voor alle duidelijkheid, op die datum verschijnt The Witcher 3: Wild Hunt ook gewoon voor de PlayStation 4.

Microsoft biedt haar excuses dus aan voor het voorval, maar nog altijd is niet duidelijk waarom er überhaupt beelden van de PC-versie op het Xbox-kanaal staan. Probeerde Microsoft ons allemaal wel te voor te liegen? Of was dit een vreselijk slechte poging om Windows 10 beter in de markt te zetten? Op die vragen zullen we helaas nooit echt antwoorden gaan krijgen, maar duidelijk is dat het bedrijf achter services als Xbox Live, Office en Windows hiermee goed de fout is ingegaan.

Wat denk jij over deze kwestie? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Microsoft maakt excuses voor tonen PC beelden Witcher 3 op Xbox-kanaal

Microsoft maakt excuses voor tonen PC beelden Witcher 3 op Xbox-kanaal

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch