Menu Premium

‘Microsoft kondigt twee nieuwe Xbox consoles aan tijdens E3 2019’

Hylke Haagsma 22/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als we de geruchten mogen geloven dan krijgen we deze E3, in juni dus, een aankondiging van de nieuwe generatie Xbox-consoles. Deze consoles zouden dan eind 2020 in de winkels moeten liggen.. en Halo Infinite zou een van de lanceringstitels zijn. We hebben slechtere geruchten gehoord…

Twee consoles: codename ‘Lockhart’ en ‘Anaconda’

Volgens de geruchten omvat de codenaam Xbox Scarlett meerdere apparaten. Volgens de Franse gaming website Jeuxvideo zouden de consoles de codenamen “Lockhart” en “Anaconda” hebben. Lockhart is de goedkopere versie waarop games alleen gedownload of gestreamd kunnen worden en de Anaconda is krachtiger en biedt nog gewoon ondersteuning voor traditionele schijfjes.

Beide apparaten krijgen volgens de geruchten een SSD die voor snellere laadtijden moet zorgen. De Lockhart en Anacconda beschikken over vier en twaalf teraflops, wat betekent dat de games standaard in full-hd worden weergegeven op de Lockhart en in 4k op de Anaconda. Dan het kostenplaatje. Altijd leuk. De Anaconda moet volgens de gossip rond de 500 dollar gaan kosten, een soortgelijke prijs als de Xbox One X. De prijs van de meer budgetproof versie genaamd Lockhart is nog niet bekend. 299 is wat ons betreft een hard prijsje…

Halo Infinite moet de top exclusive worden

Halo Infinite moet de grote trekker worden rond launch. Daarnaast zitten er volgens ons een hoop andere vette exclusives in de pijplijn nu Xbox de afgelopen E3 showde dat het flink wat studio’s aan zich had weten te binden. Een nieuwe game van Ninja Theory zou bijvoorbeeld begin 2020 uit moeten komen.

Hoe kijken jullie naar de volgende generatie consoles? Is de aankondiging van de next-gen Xbox-consoles op de E3 wat jullie betreft realistisch? En gaat PlayStation meteen mee in die rat-race?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch