Menu Premium
Loading...

Microsoft kondigt officieel de Sunset Overdrive Xbox One bundel aan

Karen Koch 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds Sunset Overdrive op de E3 2014 vrij explosief zijn opmars maakte naar het scherm, willen gamers meer van de game zien. De game die eigenlijk een beetje de draak steekt met het post-apocalyptische genre viel door de hoeveelheid kleur en setting namelijk best wel op. Deze Xbox One exclusive is net op de Gamescom nog wat exclusiever gemaakt, want Microsoft kondigt officieel de Sunset Overdrive Xbox One bundel aan.

Insomniac Games kwam met de statement dat ze zich niet wilden houden aan de standaard, angstige post-apocalyptische formule met hun nieuwe game en dat hebben ze ook duidelijk laten blijken. De monsters zijn niet veroorzaakt door één of ander eng virus, maar door een simpele frisdrank.

De Gamescom trailer introduceert een nieuw personage in de game, genaamd Floyd. Floyd was blijkbaar deels verantwoordelijk voor het uitzoeken of de frisdrank wel veilig was, maar foutjes kunnen gebeuren. Hij zal waarschijnlijk een soort mentor of hulp-achtige rol spelen in de game, want volgens hem is het overleven een stuk makkelijker geworden nadat de main character, die overigens fully customizable is, hem heeft ontmoet. Hij laat de speler ook achter met het goede advies “stay movin’ and stay shootin'”.

Voor de mensen die nu al weten dat ze de game fantastisch gaan vinden, heeft Microsoft de Sunset Overdrive Xbox One bundel. Deze zal een witte Xbox One, een controller, een digitale download voor Sunset Overdrive én toegang tot Day 1 DLC bevatten. Lekker pakketje, dus. De game en de bundel komen allebei op 31 oktober naar Europa. Exclusief voor de Xbox One, natuurlijk.
Microsoft kondigt officieel de Sunset Overdrive Xbox One bundel aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch