Menu Premium

Microsoft kondigt nieuwe Warzone map aan voor Halo 5: Guardians

Franky Mangal 09/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo 5: Guardians moet de grote najaarsklapper op de Xbox One worden voor Microsoft en ze willen dan ook groots uitpakken. Vandaag heeft Microsoft een nieuwe Warzone map aangekondigd voor Halo 5: Guardians. De map is de grootste Warzone map tot op heden en is geïnspireerd door Halo: Combat Evolved.

Microsoft deed de onthulling op de eerste dag van de San Diego Comic Con. De map heet ‘Raid on Apex 7’ en is de grootste Warzone map die we tot nu toe hebben gezien. Tegelijkertijd is Warzone dan ook de meest uitgebreide multiplayer-modus in de geschiedenis van de Halo franchise volgens Microsoft.

Raid on Apex 7 is de spirituele opvolger van de missie The Silent Cartographer uit Halo: Combat  Evolved. Volgens Microsoft’s officiële omschrijving is het in Raid on Apex 7 de bedoeling om de troepen van de Covenant uit te schakelen en zal het veroveren van de Forerunner-toren in het midden een sleutel tot succes zijn voor je team.

Het is nog wel even wachten tot je zelf op oorlogspad kunt gaan in Warzone. Halo 5: Guardians komt namelijk pas uit op 27 oktober. Ga jij Warzone in Halo 5: Guardians spelen? Deel het met ons in de comments!

Bron: Gamespot

Microsoft kondigt nieuwe Warzone map aan voor Halo 5: Guardians

Microsoft kondigt nieuwe Warzone map aan voor Halo 5: Guardians

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch