Menu Premium

Microsoft kondigt E3 persconferentie officieel aan

Karim Shehata 14/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 is een maand van ons verwijderd en wat belooft het een feest te worden! Niet alleen de gebruikelijke partijen, maar ook Square Enix en Bethesda gaan persconferenties organiseren tijdens de aankomende E3. Microsoft is natuurlijk ook van de partij en kondigt vandaag de plannen die het heeft aan voor de E3 van 2015.

Zo zal Microsoft op 15 juni een persconferentie organiseren op de E3, om 9:30 a.m. PDT. Nu klinkt dat misschien als Chinees in je oren, maar omgerekend naar de tijd in ons kikkerlandje zul je de aankondigingen van Microsoft op de aankomende E3 kunnen aanschouwen om 18:30. Normaal gesproken trapte het bedrijf achter onder meer Xbox, Outlook en Office op dat tijdstip de E3 af, maar dit jaar begint Bethesda al veertien en een half uur eerder. Op 15 juni om 04:00 zal Bethesda namelijk een E3 persconferentie houden.

Het E3-schema is hiermee bijna compleet. Nu Microsoft zijn persconferentie heeft aangekondigd, blijft van alle partijen alleen Sony nog eventjes achter. Verwacht wordt echter dat ook het bedrijf achter PlayStation binnen zeer afzienbare tijd zijn plannen aan gaat kondigen voor de E3 van 2015. Heb jij er al zin in?

Bron: Xbox Wire

Microsoft kondigt E3 persconferentie officieel aan

Microsoft kondigt E3 persconferentie officieel aan

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch