Menu Premium

Microsoft kondigt de pre-order en pre-load feature voor Xbox One aan

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat is er nou mooier dan de meest wrede titels meteen te spelen op het moment dat deze uitkomen. Voorheen moest je hiervoor om 0:00 uur braaf voor de speelgoedwinkel staan, maar die tijd lijkt zo onderhand een beetje voorbij. Microsoft kondigt de pre-order en pre-load feature voor Xbox One aan voor hen die graag niet van de bank komen.

Een hele tijd geleden was de enige plek waar je games kon verkrijgen toch echt de speelgoed of gamezaak op de hoek. Met de komst van het internet kwamen daar ook de online bestellingen en al snel ook de bezorgdiensten, die de game op de dag van uitkomst bij je in de bus gooide. Wanneer je net op een uithoek woonde, kwamen deze bezorgers altijd pas tegen 17:00 aankakken en wanneer je dan je game opstartte, was iedereen altijd al veel beter dan jij was, want zij konden een uurtje eerder spelen. Tegenwoordig met alle nieuwe technieken gaan we nu nog een stapje vooruit en wel door middel van de game van te voren te pre-orderen en ook te pre-loaden. Nog voor dat de game uit is gekomen, download en installeer je de game op je console en zodra deze game uit komt, kan je hem meteen spelen.

De Xbox One gaat ook over deze feature beschikken, maakt Microsoft zojuist bekend op de Gamescom 2014. Het lijkt erop dat Forza Horizon 2 de eerste game wordt die deze feature krijgt en er zullen in de toekomst waarschijnlijk nog heel veel titels volgen.

Microsoft kondigt de pre-order en pre-load feature voor Xbox One aan

Microsoft kondigt de pre-order en pre-load feature voor Xbox One aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch