Menu Premium

Microsoft is niet aanwezig op Tokyo Game Show 2015

Gamekings Redactie 10/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft heeft bekendgemaakt dat ze dit jaar niet aanwezig zijn op de Tokyo Game Show. Het bedrijf is wel druk bezig met een nieuwe line up en exclusieve titels. Het lijkt er wel op dat Microsoft een eigen evenement in Japan gaat organiseren om de Xbox line-up voor Japan te tonen.

Microsoft heeft op dit moment niet veel marktaandeel in Japan voor het Xbox-platform, een eigen evenement zou daarom goed van pas kunnen komen om meer marktaandeel te genereren. Dat Microsoft mogelijk een eigen evenement organiseert, valt op te maken uit een statement van Masayuki Inoue, marketingmedewerker bij Xbox Japan: “Dit jaar zal Microsoft niet op de Tokyo Game Show aanwezig zijn. Wel zijn we bezig met verschillende voorbereidingen om onze line-up in Japan aan de man te brengen.”

De Tokyo Game Show wordt dit jaar gehouden van 17 september tot en met 20 september. Vind jij het jammer dat Microsoft niet mag schitteren op de Tokyo Game Show? Denk jij dat Microsoft inderdaad een eigen evenement gaat doen in Japan? Laat het weten in de comments!

Bron: Gematsu

Microsoft is niet aanwezig op Tokyo Game Show 2015

Microsoft is niet aanwezig op Tokyo Game Show 2015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch