Menu Premium

Microsoft heeft veel verrassingen in petto tijdens E3 2015

Karim Shehata 23/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 2015 gaat op 16 juni van start, alhoewel Bethesda bijvoorbeeld al op 14 juni besluit haar E3 persconferentie te houden. Normaal gesproken krijgen we dan op 15 juni te maken met de persconferenties van Microsoft, Sony, EA en Ubisoft, terwijl Nintendo dan zal volgen op 16 juni. Dit is echter allemaal nog niet bevestigd, maar Microsoft wil wel al iets anders loslaten over de aankomende E3. Naar eigen zeggen hebben ze namelijk erg veel verrassingen in petto.

Niet alleen heeft Microsoft een aantal verrassingen in petto, maar ook zal het Amerikaanse bedrijf de E3 2015 lichtelijk anders gaan aanpakken. Wat dit precies zal gaan inhouden, blijft voorlopig onbekend. De Marketing Director van Xbox, genaamd Aaron Greenberg, is in ieder wel erg goed in teasen. “We houden van de E3”, begint Greenberg over het game-evenement dat volgens hem vergelijkbaar is met de Super Bowl. “Het is een geweldige tijd voor ons om interactie te hebben met onze fans en we bewaren erg veel verrassingen voor de E3. We denken dat onze fans dat willen”, aldus Greenberg. Hij voegt daar verder aan toe dat hij denkt dat Xbox-bezitters heel erg blij gaan worden dat ze een Xbox One hebben na het zien van de E3.

Ook geeft hij zoals gezegd aan de E3 iets anders te willen aanpakken, iets waar ook Xbox-baas Phil Spencer volgens Greenberg wel iets in ziet: “Erg veel mensen willen ieder jaar hetzelfde doen. Wij willen echter doen wat we eerder al deden, maar dat nog een heel stuk verbeteren. Dat is in ieder geval onze intentie en ik hoop dat je dat dit jaar zal gaan terugzien.”

Onduidelijk is dus nog wat we dit jaar op de E3 van Microsoft kunt verwachten, maar deze uitspraken zijn natuurlijk veelbelovend. Wanneer we naar eerdere jaren kijken, zal ik niet van m’n stoel vallen als we de eerste gameplay-beelden van Treyarch’s Call of Duty gaan zien op de E3 persconferentie van Microsoft, naast een releasedatum voor Halo 5: Guardians. Ook heeft Rare al meermaals aangegeven bezig te zijn met een nieuwe game en daar lijkt het te gaan om een nieuwe Banjo Kazooie of Battletoads. Misschien dat ook de nieuwe Gears of War getoond gaat worden? Een antwoord op die vraag krijgen we waarschijnlijk pas op de E3, maar we kunnen er natuurlijk wel alvast op los speculeren. Laat dat ook vooral niet na in de comments!

Bron: VideoGamer The Inner Circle Podcast

Microsoft heeft veel verrassingen in petto tijdens E3 2015

Microsoft heeft veel verrassingen in petto tijdens E3 2015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch