Menu Premium
Loading...

Microsoft gooit countdown clock online voor Halo 5: Guardians

Franky Mangal 23/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: De countdown is inmiddels afgelopen en heeft onthuld dat de teaser trailer, die hierboven te zien is, verschillende aanwijzingen geeft. Daarnaast is er een audiolog verschenen op de Tumblr-pagina waar eerst de countdown stond. Hierin wordt elke week opnieuw gekeken wie ‘de echte’ Master Chief is.

Origineel bericht:

Microsoft houdt de gemoederen wel bezig de laatste dagen. Nadat gisteren al bekend is gemaakt dat we op de E3 meer nieuws omtrent Gears of War kunnen verwachten, krijgen we over twee dagen ook nieuwe informatie over Halo 5: Guardians. Microsoft heeft een countdown clock online gezet met daarboven een afbeelding van een kogel waarin het woord Traitor, oftewel verrader gegraveerd staat.

Wat we precies kunnen verwachten, is nog even gissen. De pagina zelf heet ´Hunt the Truth`. Wellicht dat ze hier mee hinten naar één van de leiders van de Covenant, maar de Prophet of Truth is door de Arbiter gedood in Halo 3. Wat dit dus allemaal precies te betekenen heeft, is zeer onduidelijk.

We moeten gewoon maar even geduld hebben. De klok loopt over iets meer dan twee dagen af, wat betekent dat we in de nacht van zondag op maandag, om 02:00 om precies te zijn, meer te weten komen over deze mysterieuze countdown voor Halo 5: Guardians. Wat denk jij dat deze teaser inhoudt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Tumblr

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch