Menu Premium

Microsoft E3 2015 persconferentie duurt 90 minuten

René Janssen 21/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Xbox-baas Phil Spencer bevestigde vandaag via Twitter dat de persconferentie van Microsoft tijdens de E3 van dit jaar 90 minuten zal gaan duren. Niet veel korter of langer dus dan in eerdere jaren bij de E3.

Volgens Spencer heeft het E3-team van Microsoft al even proefgedraaid met een eerste versie van de presentatie. Helaas liep dat te lang uit en moest het een en ander worden ingekort. Of dat ook automatisch betekent dat bepaalde aankondigen noodgedwongen moeten worden geschrapt, vermelde Spencer niet. Microsoft zei eerder al dat bepaalde primeurs voorbehouden zouden blijven voor de Gamescom, dus het is niet ondenkbaar dat die aankondigingen deze persconferentie niet zullen gaan halen om zo binnen de 90 minuten te blijven.

Deze persconferentie van Microsoft zal zich meer gaan richten op first-party games en ook zullen er geheel nieuwe games gepresenteerd worden. Tevens zal Microsoft’s HoloLens headset te bewonderen zijn. De E3 2015 persconferentie van Microsoft vindt plaats op maandag, 15 juni om 18:30 uur.

Bron: Gamespot.

Microsoft E3 2015 persconferentie duurt 90 minuten

Microsoft E3 2015 persconferentie duurt 90 minuten

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch