Menu Premium

Microsoft bevestigt next-gen Halo voor 2014

Gamekings Redactie 06/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het grote nieuws dat de Xbox One maar liefst 3 miljoen exemplaren heeft verkocht, knalt Microsoft voor het einde van de dag nog een groot nieuwsbericht de wereld in. Microsoft bevestigt next-gen Halo voor 2014, dat wordt gegarandeerd een dik knalfeest!

We weten al eventjes dat er een nieuwe game in de Halo-serie aan zit de komen, maar vandaag komt eindelijk het grote nieuws naar buiten dat hij binnen afzienbare tijd hier is. Rob Semsey is verantwoordelijk voor de promotie van de Halo-games en hij laat in een tweet weten dat het  nieuwe grote Halo avontuur daadwerkelijk in 2014 gaat plaatsvinden. Dit is uiteraard enorm goed nieuws voor alle Halo-fans, want we gaan zien hoe het verder gaat met Master Chief en de langdurige oorlog met de Covenant. Wat we precies gaan meemaken in de nieuwe Halo is vooralsnog onduidelijk, maar dat het een enorm knallend avontuur gaat worden, dat is zeker. De officiële naam van de game is nog niet bekendgemaakt en tot die tijd noemen we het maar “Halo for Xbox One”. Halo 5 wordt het in ieder geval niet, als we eerdere berichten mogen geloven. Het wordt waarschijnlijk een deel tussen Halo 4 en 5. Wat het nu precies wordt, is dus nog even afwachten.

De nieuwe Halo-game schuift achter in de rij aan van games die in 2014 uitkomen voor de Xbox One. Er staan al aardig wat toffe titels in de planning en met deze titel erbij kan het feestje bijna niet meer stuk. Wanneer de officiële naam wordt aangekondigd, of dat de game daadwerkelijk is aan te schaffen is helaas nog niet bekend. Wel kunnen we al zeggen dat de game exclusief voor de Xbox One uitkomt. Helaas moeten we de Spartan die in ons zit nog even onderdrukken voor we met dit geweld los kunnen barsten. Forward Unto Dawn ready to strike, Sir!

Microsoft bevestigt next-gen Halo voor 2014

Microsoft bevestigt next-gen Halo voor 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch