Menu Premium

Microsoft belooft een goede Titanfall-ervaring op de Xbox 360

Karim Shehata 11/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over twee dagen verschijnt Titanfall voor de Xbox One en de PC, maar op de Xbox 360-versie is het nog even wachten tot 28 maart. Alhoewel de Amerikanen drie dagen eerder met de Xbox 360-versie van de game aan de slag kunnen, hebben we nog bar weinig vernomen van de current-gen variant van Titanfall. Tot nog toe hebben we alleen nog maar Xbox One- en PC-beelden gezien van de game, wat door sommigen als zorgwekkend kan worden ervaren. Yusuf Mehdi drukt ons echter op het hart dat het goed gaat komen met het kleinere broertje van Respawn’s game, want Microsoft belooft een goede Titanfall-ervaring op de Xbox 360.

Deze belofte doet Microsoft in de vorm van Yusuf Mehdi aan Polygon. Het zou natuurlijk ook zeer zorgwekkend zijn als de game daadwerkelijk niet zo goed is op de Xbox 360, want dat is waarschijnlijk het platform waarop de game het meest kan verkopen. Dit vanwege het feit dat de Xbox One natuurlijk pas een paar maanden geleden uit is gekomen, terwijl niet iedereen een goede PC heeft staan om Titanfall te kunnen draaien. Wel zijn de minimale systeemeisen van de PC-versie anno 2014 erg laag, waardoor ook deze versie van Titanfall goed aan de man gebracht kan worden.

“Ik denk dat we de juiste balans hebben gevonden”, begint Yusuf Mehdi. Dit is de reden dat Titanfall op de Xbox 360 heerlijk zal wegspelen. Geloof me, we zijn zeer enthousiast over deze versie. De Xbox 360 is uit in meer dan 48 markten, terwijl de Xbox One beschikbaar is in dertien markten. Voor veel landen zal dit dus dé versie van Titanfall zijn, waardoor wij, Respawn en vooral Bluepoint Games hebben gewerkt aan een eerste klas ervaring voor deze versie”, aldus Yusuf Mehdi.

De man geeft overigens wel aan dat de Xbox One-versie wat uitgebreider is dan de Xbox 360-versie van de game. Hopelijk wordt dit niet al te goed merkbaar, want wij behoren in principe tot één van de markten die het alleen moeten doen met de Xbox 360- en PC-versies van de game. Een echt oordeel over Titanfall op de Xbox 360 kunnen we echter pas vellen op 28 maart, want dat is het moment waarop de game verschijnt voor deze console. De PC- en Xbox One-versies zijn dan al vijftien dagen uit, want deze verschijnen overmorgen in Europa.

Microsoft belooft een goede Titanfall-ervaring op de Xbox 360

Microsoft belooft een goede Titanfall-ervaring op de Xbox 360

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch