Menu Premium

Michael Madsen is ook de stem van Daud in de Dishonored DLC

Gamekings Redactie 22/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Binnenkort komt de The Knife of Dunwall DLC uit met oude bekenden van de voice-cast, want Michael Madsen is ook de stem van Daud in de Dishonored DLC, die hoofdzakelijk over zijn karakter zal gaan.

Acteur Michael Madsen (voor mij het meest bekend als Mr. Blonde in de film Resevoir Dogs) had in Dishonored al de rol van de mysterieuze moordenaar van de keizerin en zal deze wederom krijgen in in ieder geval de volgende twee DLC pakketten: The Knife of Dunwall en The Brigmore Witches.

The Knife of Dunwall zal hoofdzakelijk gaan over hoe Daud eigenlijk spijt heeft van zijn daad (de keizerin mollen in de hoofdgame) en verzoening zoekt. The Outsider zal ook een grote rol spelen in dit verhaal en Daud, net zoals Corvo, van krachten voorzien die hem zullen helpen zijn missie te volbrengen. Daud zal bij worden gestaan door zijn bende The Whalers en gebruik kunnen maken van geheel nieuwe gadgets en krachten, waaronder Chokedust waarmee je jouw vijanden in een verwarde toestand kan achterlaten (of afmaken).

Het verhaal van Daud zal de speler ook naar nieuwe gebieden van Dunwall brengen zoals het Legal District en het Rothwild Slachthuis, waar walvissen worden afgemaakt voor hun olie dat bijna de hele stad van energie voorziet. Je zal ook terugkeren naar het Flooded District, waar de geheime basis van Daud zich bevindt en naar nog meer punten gaan waar hoofdelementen van het verhaal van Dishonored zich hebben afgespeeld, waaronder ook het balkon waar het allemaal op begon.

Heb jij al zin om deze game nogmaals op te pakken? Wij wel.

Michael Madsen is ook de stem van Daud in de Dishonored DLC

Michael Madsen is ook de stem van Daud in de Dishonored DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch