Menu Premium

Metroid Prime 2: Echoes ziet er glorieus uit in 4K 60 fps (zucht…)

Koos Mooten 13/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ik zal eerlijk zijn, dit is meer een nieuwsbericht vanuit persoonlijke interesse. Elk excuus wat ik kan aangrijpen om over Metroid (Prime) te praten grijp ik graag met beide handen aan. Zeker nu we weten dat we voorlopig nog wel even moeten wachten op Metroid Prime 4 (zucht…).

Begrijp me niet verkeerd hoor, achteraf gezien ben ik blij dat het project gescrapped is en vanaf begin af aan opnieuw wordt opgebouwd omdat het niet aan de Nintendo standaard voldoet. Er zijn genoeg uitgevers die zo’n game dan toch nog op de markt plempen, I’m not gonna name names. Des te meer ben ik excited omdat mijn geliefde Retro Studio weer betrokken zal worden bij development. Retro die 15 jaar eerder vriend en vijand wist te verbazen met een perfecte Metroid transitie van 2D naar 3D en daar eigenlijk kwalitatief nog een schepje bovenop deed.

Metroid Prime Trilogy op de Nintendo Switch

Ik roep al twee jaar lang dat ik direct een Nintendo Switch in huis haal wanneer Metroid Prime 4 uit komt op dat platform, dankzij de development issues moet ik hier nog wel even op wachten. Daarom ben ik bereid tot een compromis te komen (lees je mee Nintendo?). Wanneer jullie de Metroid Prime Trilogy uitbrengen op de Nintendo Switch, dan haal ik er 1 in huis. En kom op man, de hele wereld schreeuwt om die shit en het zal de Metroid serie introduceren aan een gloednieuwe generatie.

Maar waarom heb ik het over de Metroid Prime trilogy? Dat komt omdat er een grote online community bestaat achter Nintendo emulatoren en roms. Om heel eerlijk te zijn is het op dit moment ook de beste manier om de games te ervaren. Nu is er voor Metroid Prime 2: Echoes (de absolute moeilijkste van de drie) een HD texture pack verschenen en ziet de game er ook likkebaardend uit in 4K 60 fps. Niet iets wat we kunnen verwachten op de Switch, maar ik ben bereid om een resolutie downgrade te omarmen hoor. Desalniettemin wilde ik deze beelden even met jullie delen om enige hype voor de serie warm te houden.

Kom maar op Nintendo!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch