Menu Premium
Loading...

Metro: Last Light Survival Guide Weapons Trailer

Gamekings Redactie 24/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Metro: Last Light op 17 mei gaat uitkomen is inmiddels bij iedereen bekend. Wat ook bekend is bij iedereen, is dat deze game er geen doekjes om wind om zoveel mogelijk beelden naar buiten te krijgen voor de releasedatum door middel van trailers. De laatste trailers van Metro: Last Light zijn survival guides die je bekend maken met de gameplay. We worden voorgesteld aan de wapens en inventory van de game in het nieuwste deel van deze serie trailers, de Metro: Last Light Survival Guide Weapons Trailer.

Metro: Last Light wordt een rauwe game. Van alles heerst er schaarste en je moet daarom veel moeite moeten doen voor je ammunitie en andere inventory die je in de game nodig gaat hebben. In deze trailer zien we bijvoorbeeld dat als je licht wilt hebben, je zelf jouw zaklamp moet gaan opwinden. De buitenlucht van Metro: Last Light is giftig en deze kan je dus niet inademen. Je hebt hiervoor gasfilters bij je die je telkens moet vervangen als ze op zijn. Je gasmasker reageert trouwens ook op de omgeving. Als je hard valt, komen er barsten in en als je in de regen staat wordt hij nat en moet je hem afvegen. Je hebt ook een horloge die je bij je draagt. Op dit horloge staat bijvoorbeeld precies hoe lang je nog met je een filter kan doen. Wat dit horloge ook aangeeft, is wanneer je je in licht begeeft en dus zichtbaar bent voor vijanden.

Metro is heer en meester in het neerzetten van een vette wereld en ook met deze trailer weten ze de wereld van Metro: Last Light stukken rijker te maken. Wil je niet onvoorbereid de actie aangaan, check dan snel de Metro: Last Light Survival Guide Weapons Trailer.

Metro: Last Light Survival Guide Weapons Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch