Menu Premium
Loading...

Metro: Last Light Survival Guide Enemy Danger Trailer

Gamekings Redactie 16/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over een maand is het zo ver en kunnen we eindelijk aan de slag met het vervolg op Metro 2033, Metro: Last Light. In deze post-Apocalyptische game is het jouw doel om te overleven tussen alle verschillende vijanden. Je kanunt je nu alvast voorbereiden op deze overlevingsstrijd met de Metro: Last Light Survival Guide Enemy Danger Trailer.

Metro: Last Light speelt zich af in een post-Apocalyptische wereld, een jaar na zijn voorganger Metro 2033 om precies te zijn. In de wereld van Metro: Last Light is het jouw doel om te overleven, er zijn echter veel verschillende vijanden die jou dit moeilijk gaan maken. Bovengronds leven alle mutanten en ondergronds heersen verschillende factions die elk hun eigen extreme idealen hebben. Zo heb je de Russische nationalisten van Fourth Reich die vechten voor Russische overheersing. Red Line gelooft in communisme, en hebben de vuurkracht en omvang om over het volledige metrostelsel te heersen. Hanza is een meer westerse en kapitalistische faction die ook goed voor zichzelf kunnen zorgen.

Verder zijn er natuurlijk genoeg criminelen die ronddwalen in het metrostelsel. Er zijn dus genoeg mensen die erop uit zijn jou te vermoorden. Daarnaast bestaan er verschillende mutants boven- en ondergronds, allemaal met hun eigen aanvalspatroon en gedrag. Ook moet jij je goed herinneren dat kogels schaars zijn en de vijand altijd naar je op zoek is, waardoor je beter in het donker kunt blijven of ervoor moet zorgen dat er geen lichte omgeving is.

Gaat het jou lukken om in Metro: Last Light te overleven tussen alle factions en mutants? Nog een maand tot je dit kunt proberen, voor nu, check de Metro: Last Light Survival Guide Enemy Danger Trailer.

Metro: Last Light Survival Guide Enemy Danger Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch