Menu Premium

Metro: Last Light komt naar PlayStation Plus in februari

Gamekings Redactie 22/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin vorige week ging het gerucht al rond, een website claimde Sony’s PlayStation Plus-plannen voor de maand februari te hebben onderschept, waarin onder andere Metro: Last Light en Bioshock Infinite werden genoemd.  En nu is de kogel officieel door de kerk, want Metro: Last Light komt naar PlayStation Plus in februari, zo verkondigt Sony op hun officiële blog.

Ook het gerucht dat het laatste deel in de Bioshock-serie, Bioshock Infinite onderdeel uitmaakt van de nieuwe lading gratis games voor PlayStation Plus-gebruikers klopt. Twee triple-A titels, zomaar gratis speelbaar, mits je de maandelijkse kosten voor een PS Plus abonnement braaf neerlegt. Denk trouwens maar niet dat de lijst hierbij ophoudt, er komen namelijk nog een tweetal andere titels naar de online-service van Sony. Vanaf 29 januari verschijnen namelijk ook nog Dynasty Warriors Next en ModNation Racers: Road Trip voor de PS Vita op het online-platform. Ook wordt er dan natuurlijk afscheid genomen van de titels die op dit moment shinen, waaronder DmC Devil May Cry en Remember Me, dus mocht je die nog niet binnen hebben gehengeld, doe dat dan snel. Don’t Starve en RESOGUN overlappen de periode iets en blijven nog beschikbaar tot 5 februari.

De PlayStation 4 bezitters hebben in februari trouwens ook niets te klagen, want zij krijgen Red Barrels’ horror-titel Outlast voor nop. Deze game komt qua grootsheid wellicht niet in de buurt van de PlayStation 3-titels, maar is zeker mooi meegenomen. Sony pakt dus ook dit jaar gewoon keihard uit met dikke AAA-titels voor PlayStation Plus, iets wat door Microsoft toch nog echt stukken minder wordt gedaan.

Metro: Last Light komt naar PlayStation Plus in februari

Metro: Last Light komt naar PlayStation Plus in februari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch