Menu Premium

Metro: Last Light komt naar de Mac en Linux

Gamekings Redactie 27/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over het algemeen zijn PC-gamers gebonden aan Windows, omdat de meeste PC-games alleen voor dat platform uitkomen. Toch is dat niet het enige besturingssysteem waar gebruik van gemaakt kan worden, want ook Mac OS X is een optie. Waarschijnlijk heeft ontwikkelaar 4A Games het idee gehad dat Mac- en Linux-gebruikers kwijlend zaten te wachten op hun game, want Metro: Last Light komt naar de Mac. Eindelijk, want de game is hier al sinds 17 mei beschikbaar.

Op de zeventiende van mei kwamen ontwikkelaar 4A Games en uitgeverij Deep Silver met Metro: Last Light. De game kwam destijds uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360, en werd later aangekondigd voor de PlayStation 4. Metro: Last Light werd goed ontvangen en vooral geprezen om de grafische kwaliteit en de verhaallijn. Als vervolg op Metro 2033, de game uit 2010 die gebaseerd werd op de Russische novel, is Metro: Last Light, net zoals zijn voorganger een post-apocalyptische first-person shooter. Het verhaal gaat verder waar het eerste deel en de novel stopten en omdat dit al een sterk punt was in Metro 2033 konden fans van de serie niet wachten om Metro: Last Light te spelen.

Omdat de game uitkwam voor zoveel platformen was het bijna onmogelijk om niet in staat te zijn Metro: Last Light te spelen. Toch heeft ontwikkelaar 4A Games het idee dat er veel sippe gezichten waren te vinden onder Mac- en Linux-gebruikers, want Metro: Last Light komt naar de Mac. Goed nieuws voor iedereen die van plan is om ‘m op Mac of Linux te spelen is dat de seizoenspas en het factiepakket gelijk beschikbaar zijn bij de release van de game. Op 10 september kunnen Mac-gebruikers aan de slag met de game en Linux-liefhebbers kunnen later dit jaar beginnen met Metro: Last Light.

Metro: Last Light komt naar de Mac en Linux

Metro: Last Light komt naar de Mac en Linux

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch