Menu Premium

Metro 2033 domeinnamen suggereren een free-to-play game

Gamekings Redactie 18/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Metro 2033 domeinnamen suggereren een free-to-play game, zo weten we dankzij graafwerk van Fusible. De domeinnamen GetMetro2033free.com en FreeMetroGame.com duiken op in de naamservers lijst van THQ. Nu de release van Metro:Last Light, die voor maart is gepland, dichterbij komt lijkt het er op dat THQ met een gratis release van de prequel, Metro 2033, de aandacht wil vestigen op de nieuwe titel.

Metro 2033 is een first-person shooter die zich voor het grootste deel afspeelt in de metro van Moskou. Nadat de wereld volledig aan gort is geblazen in een nucleaire oorlog zijn hier nog enkele overlevenden die in de donkere tunnels vechten tegen honger, dorst en gemuteerde fauna.

De Metro serie is gebaseerd op de boeken van Dmitry Glukhovsky. De schrijver heeft meegewerkt aan het plot voor Metro: Last Light, maar de nieuwe game zal het verhaal van zijn romans niet volgen. Vandaar ook de afwijkende titel (niet Metro 2034 zoals het boek, maar Metro: Last Light).

Of Metro 2033 echt een free-to-play game wordt, kunnen we pas met zekerheid zeggen als THQ dit nieuws bevestigt. Gelukkig geeft Steam ons ook een reden om het goede nieuws te geloven. In de CDR lijst van Steam (een lijst waarin alle Steam games worden beschrijven) werd op 10 november “Metro 2033 December Giveaway” toegevoegd.

Bij de verdere beschrijving staat onder ‘Billing Type’ alleen ‘ProofOfPrepurchaseOnly’. Dat zou dus betekenen dat we Metro 2033 voor nada krijgen bij een pre-order van Metro: Last Light. Mocht dit zowaar kloppen, dan betekent het goed nieuws voor gamers die Metro 2033 destijds hebben gemist.

Metro 2033 domeinnamen suggereren een free-to-play game

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch