Menu Premium
Loading...

Bekijk hier de Metal Gear Solid 5: The Definitive Experience Launch Trailer

Mark Hoogland 11/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain verscheen onder een karrenvracht aan positieve kritieken. Wie de game indertijd aan zich voorbij heeft laten gaan, kan vanaf vandaag de schade inhalen met een uitgebreide editie van de game – check hier snel de Metal Gear Solid 5: The Definitive Experience Launch Trailer!

Zoals we eind augustus al berichtten bevat The Definitive Experience alles wat jouw Metal Gear Solid-hartje begeert. Naast de main game The Phantom Game komt de bundel namelijk ook met Ground Zeroes, de standalone proloog uit 2014, én de extra missies Jamais Vu en Déjà Vu. De garderobe en wapenkast van Solid Snake worden ook gevuld, want deze editie komt ook met een shitload aan wapens en outfits die eerder als DLC waren te scoren.

Uiteraard is een Definitive Experience geen definitieve ervaring als de multiplayer wordt overgeslagen; Metal Gear Online komt vanzelfsprekend als onderdeel van The Phantom Pain, inclusief alle DLC. Dit houdt in dat je alle ‘appeal packs’ erbij krijgt, alsook de uitbreiding Cloaked in Silence die je als Quiet laat spelen.

Is de release van Metal Gear Solid 5: The Definitive Experience voor jou reden om deze instant classic van Hideo Kojima alsnog op te pakken? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch