Menu Premium

Met z’n allen Fus Ro Dah schreeuwen naar Skyrim HD Remaster op de E3

Jeroen Wiersma 07/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat is er lekkerdere voorpret dan al die sappige geruchten die het internet vullen in aanloop naar de E3? Niets natuurlijk! Het laatste gerucht is dat we volgende week met z’n allen Fus Ro Dah schreeuwen naar Skyrim HD Remaster op de E3!

De officiële aankondiging van deze remaster van The Elder Scrolls 5: Skyrim zou volgens de geruchten plaatsvinden tijdens de E3-persconferentie van Bethesda Softworks op 13 juni. Het bijzondere is dat deze remaster alle DLC bevat, verbeterde graphics heeft, en – voor de consoles een pretty big deal – mod support. Google voor de grap eens crazy mods Skyrim om te zien wat voor pret dit kan toevoegen aan de game.

Ook Bethesda lijkt dus de remaketrend van de game-industrie te volgen. Kunnen we dan later wellicht ook remakes van Oblivion of Morrowind verwachten? De tijd zal het leren. De Skyrim HD Remaster zal waarschijnlijk verschijnen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Kijk je maandag 13 juni om 4 uur ’s ochtends Nederlandse tijd mee naar de Bethesda persconferentie om te zien of dit gerucht waarheid wordt?

Bron: Gematsu

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch