Menu Premium
Loading...

Je kan met vier vrienden in co-op de nieuwe Metal Gear spelen

Karen Koch 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Hideo Kojima bij Konami is vertrokken, houdt de ontwikkelaar niet tegen van de Metal Gear-serie gebruik te maken. Vandaag doen ze dat door een nieuwe game, niet eens een Pachinko machine, aan te kondigen. Bij deze introduceren we Metal Gear Survive. Leuk detail: je kan met vier vrienden in Co-Op de nieuwe Metal Gear spelen.

Iedereen was natuurlijk benieuwd wat er met de Metal Gear-serie zou gebeuren nadat Kojima vertrok bij de uitgever en ontwikkelaar. Vandaag hebben we een antwoord, want Konami komt dus gewoon met een nieuwe Metal Gear. Hij is niet helemaal in dezelfde sfeer als de vorige games, maar dat hoeft ook niet. Metal Gear Survive is, zoals de naam al verraadt, een game waarin overleven op de eerste plek staat. Technisch gezien vindt de game direct na Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes plaats, alleen in een andere dimensie. Wat, huh, hoe dan? Nou, de overgebleven soldaten op de basis worden via een soort wormhole naar een helse dimensie gesleurd waar ze met allemaal smerige monsters te maken krijgen.

Het lijkt zeker een vertrek te zijn van de voorgaande games, maar misschien is dat maar beter ook. De toevoeging van co-op waarbij je met drie anderen tegelijk je hachje kan proberen te redden, lijkt ook voor een frisse adem van gameplay te zorgen binnen de serie.

Voor wat meer informatie en algemene beeldvorming kan je altijd de bijbehorende trailer checken. Verder laat de nieuwe Metal Gear nog wel even op zich wachten. Voorlopig staat de game op de planning voor een release in 2017. Dan zal Metal Gear Survive verschijnen op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch