Menu Premium

Met deze Watch Dogs 2 demo kun je de game drie uur lang spelen

Rik Koning 18/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna drie jaar geleden kwam de zwaar gehypete Watch Dogs op de markt. Ondanks een redelijk positieve ontvangst van de pers ontstond er een hoop negativiteit rondom de launch, omdat men vond dat de game niet voldeed aan de verwachting die Ubisoft gecreëerd had. Met de release van Watch Dogs 2 speelde Ubisoft dan ook open kaart en nu doen ze er zelfs nog een schepje bovenop. Want, zo blijkt, met deze Watch Dogs 2 demo kun je de game drie uur lang spelen.

Het principe van een demo lijkt sinds de introductie van het internet niet meer van deze tijd. Toch hoor je nog geregeld gamers klagen dat ze een game graag zouden willen proberen voordat ze de volle pond betalen en op Steam kun je tegenwoordig zelfs games refunden als je de game minder dan twee uur hebt gespeeld. Ubisoft lijkt dit nu dus ook te erkennen en vanaf vandaag is de Watch Dogs demo dan ook beschikbaar op de PlayStation 4. Xbox One-gebruikers zullen nog tot de 24e geduld moeten hebben.

In deze Watch Dogs 2 demo kunnen spelers zowel de verhaallijn als de side-quests spelen. Daarnaast heb je gedurende de drie uur ook de mogelijkheid om de volledige Bay Area van San Francisco te verkennen en kun je alle gadgets, wapens en hacking-opties uitproberen. Eigenlijk gaat het dus meer om een soort van trial-periode binnen de volledige game. Daarbij kunnen spelers op elk moment beslissen de volledige game aan te schaffen, waarna ze zonder iets te moeten downloaden door kunnen blijven spelen.

Overigens kun je ook de online gameplay alvast uitproberen. Zo kun je namelijk aan de gang met de Hacking Invasion, Bounty Hunter en de coöp-gamemodi. Genoeg mogelijkheden dus om te kijken wat jij van Watch Dogs 2 vindt.

Hoe denken jullie over dit soort demo’s? Zouden jullie dit vaker willen zien of is het een inhoudsloos goedmakertje van Ubisoft in reactie op de negativiteit rondom de eerste Watch Dogs?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch