Menu Premium

Mercenary Kings verschijnt op 2 april voor de PlayStation 4

Lisette Atsma 12/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Canadese Tribute Games heeft nog niet veel van zich laten zien. Nadat de jonge onafhankelijke studio in 2011 hun eerste game Wizorb uitbracht, is het een lange tijd stil geweest rondom de studio. Voor Tribute’s tweede game, genaamd Mercenary Kings, komt de release er nu eindelijk aan. De game werd eind 2013 eigenlijk al verwacht nadat het bedrijf de game gefinanciert heeft door middel van een succesvolle Kickstarter-campagne. Echter liep de game vertraging op en duurde alles dus iets langer dan in eerste instantie werd verwacht. Vandaag had Tribute dan eindelijk het langverwachte nieuws, want de ontwikkelaar heeft een releasedatum geprikt voor haar nieuwe game: Mercenary Kings verschijnt op 2 april voor de PlayStation 4 en zal dan tevens verkrijgbaar zijn via Steam.

Mercenary Kings is een side-scrolling shoot ‘em up-game, welke in juli 2013 al via Steam Early Access is uitgebracht. In de game kies je uit de keizerin of de koning. Beide zijn leden van een elite militaire eenheid genaamd de Mercenary Kings. De missie is het redden van Dr. James Neil van de strijdmachten van C.L.A.W. zodat ze de wereld dominantie van deze groep kunnen voorkomen. Je kunt de game geheel alleen spelen, je eigen team samenstellen en zelfs met andere mensen online spelen. Met behulp van loot die je tijdens de missies kunt vinden, kun je je eigen wapens samenstellen naar de specificaties die jij het fijnst vind spelen.

Mercenary Kings is vanaf 2 april verkrijgbaar op Steam en voor de PlayStation 4. Het gebeurt dus allemaal iets later dan verwacht, maar laten we hopen dat de game het wachten waard was. Heerlijk retro voelt de game zeker aan, dus liefhebbers van het genre kunnen hun hart ophalen.

Mercenary Kings verschijnt op 2 april voor de PlayStation 4

Mercenary Kings verschijnt op 2 april voor de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch