Menu Premium
Loading...

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo Trailer

Gamekings Redactie 20/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er kan niet vaak genoeg gezegd worden dat de PlayStation 4 bijna uitkomt. Het grote bedrijf achter de next-gen console, het Japanse Sony, laat gelukkig zien dat 29 november niet hét moment is dat de PlayStation 3 achter slot en grendel gezet kan worden. Er komen nog steeds games voor de console uit, waaronder Gran Turismo 6. In de Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo Trailer zie je tenminste één gruwelijke dikke bak waarmee we straks aan de slag kunnen in Polyphony Digital’s realistische racegame.

Dit najaar is het een concurrentiestrijd tussen Gran Turismo 6 en Forza Motorsport 5. Hoewel allebei de games exclusief zijn voor hun eigen platform, kan het wel gamers over de streep trekken te kiezen voor de Xbox- of PlayStation-consoles. Terwijl Forza Motorsport 5 uitkomt op de next-gen console van Microsoft, ziet Gran Turismo 6 het daglicht op de current-gen console van Sony. Waarschijnlijk gaat dat wel voor grafische verschillen zorgen, maar aan de Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo Trailer te zien, hebben we niets te vrezen wat dat betreft.

De trailer laat namelijk de Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo, een auto die speciaal voor de game is ontwikkeld en ook in ‘het echte leven’ gebouwd is. Als je fan bent van racegames, word je waarschijnlijk ook blij van alle onderdelen die een auto een auto maken. De Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo-bolide wordt aangedreven door een AMG V8 biturbo-motor, welke 430 kW produceert. Waarschijnlijk is het dan ook een bak die ook virtueel keihard over de baan scheurt. Ik zeg je eerlijk: ik heb totaal geen verstand van auto’s, maar natuurlijk zie ik dat het een baas van een auto is. Check ‘t voor jezelf in de Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo Trailer!
Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch