Menu Premium

Menat is vanaf vandaag speelbaar in Street Fighter 5

Froukje Planken 29/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Menat, The Eyes of the Future, is vanaf vandaag speelbaar in Street Fighter 5. Ze is de nieuwste toevoeging aan de lijst van speelbare personages in de fighting game van Capcom. Eerder deze week werd tijdens het Hong Kong Esports Festival, waar ook de Capcom Pro Tour competitie neergestreken was, een reveal trailer getoond. Je kunt Menat in actie zien in de video hieronder:

Menat is een vrouwelijk Egyptisch personage die in haar gevechten gebruik maakt van ‘orbs’ die ze weet te manipuleren. Ze is in staat om haar orbs zo te positioneren dat ze controle krijgt over de ruimte. Ook kan ze haar orbs naar een tegenstander sturen of terugroepen om op die manier lange combo’s te maken of de tegenstander te ‘jugglen’.

Menat is afzonderlijk aan te schaffen of als deel van de Season 2 Character Pass. Daarbij krijg je ook de verschillende Story en Battle kostuums.

Sinds de release van de game begin 2016 breidt Capcom langzaam maar zeker het aantal speelbare personages uit. Dat zijn er nu in totaal 27, waarvan 8 via DLC zijn vrijgegeven.
Is dit voor jou genoeg reden om Street Fighter 5 te blijven spelen (of weer eens op te pakken)? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch