Menu Premium

Mega Man Mobile komt in januari naar iOS en Android.

Froukje Planken 20/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In navolging van Super Mario Run gaat nu een andere klassieker die naam gemaakt heeft op de consoles het proberen op mobiel. Mega Man Mobile komt begin januari naar iOS en Android. De eerste zes originele games van Mega Man zullen dan speelbaar zijn op je mobiel, zoals aangekondigd werd door Capcom in deze tweet:

In Mega Man Mobile zullen de eerste zes klassieke Mega Man games uit het NES tijdperk speelbaar zijn.
Volgens Famitsu (vertaalt door Rockman Corner) komen de 6 games apart uit en zijn er in de game aanpassingen in moeilijkheidsgraad te maken. De game moet iets vergefelijker gaan worden, met opties voor auto-fire, auto-charge en aan te passen game snelheid.

Vorig jaar kwam een verzameling van de eerste zes games, genaamd Mega Man Legacy Collection, al uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC en in februari van dit jaar kwam die versie nog eens uit voor de 3DS.

Mega Man is door de jaren heen dus al op verschillende platformen uitgebracht, maar nooit eerder op de smartphone. Ontwikkelaar Capcom gaat daar nu verandering in brengen met Mega Man Mobile. De vraag is alleen hoeveel van het echte Mega Man gevoel ze kunnen overbrengen naar de mobiele versie van de game. Mega Man, een platformer met schietelementen, staat namelijk bekend om de strakke controls en de precisie bij het platformen.

Mega Man stond in ieder geval altijd bekend om zijn moeilijkheidsgraad en werd erom geroemd. Denk jij dat Capcom dit gevoel weet over te brengen naar je mobieltje, of gaat het helemaal op de schop? Drop je mening in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch