Menu Premium

Meerdere gevechtsopties in Deus Ex: Mankind Divided

Franky Mangal 04/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De aankondiging van Deus Ex: Mankind Divided werd met luid gejuich ontvangen en Eidos Montreal doet er dan ook alles om de perfecte Deus Ex-ervaring neer te zetten. Deus Ex is op verschillende manieren te spelen, en Deus Ex: Mankind Divided zal de speler meerdere opties bieden bij het aangaan van gevechten.

Tegenover Edge Magazine verklaart regisseur Jean-Francois Dugas dat een stealth-speelstijl niet langer vereist om de game uit te spelen zonder een bloedbad aan te richten. “We hebben altijd gezegd dat spelers zelf moeten kunnen bepalen of ze elke vijand willen doden, of juist geen enkele vijand, maar de opties die we hiervoor gaven in Deus Ex: Human Revolution, waren simpelweg niet toereikend. Als je niet stealth speelde, moest je wel doden. In Deus Ex: Mankind Divided kun je wel de actie opzoeken, maar hoef je niet te doden. Die flexibiliteit in manier van spelen willen we vasthouden,” vertelt Dugas.

Een ander punt waar in Deus Ex: Human Revolution nog kritiek op was, waren de boss fights. Tijdens deze gevechten werd je door de game gedwongen te vechten, het was niet mogelijk om ze door middel van stealth te omzeilen, of je er een weg uit te onderhandelen. Dugas benadrukt dat in Deus Ex: Mankind Divided de verschillende speelstijlen ook van toepassing zijn op de boss fights. “Deus Ex: Mankind Divided is een game waar spelers kunnen kiezen voor stealth, actie, doden of niet doden. Sommige obstakels kun je zelfs helemaal omzeilen, omdat daar dan andere mogelijkheden voor zijn, en deze regels willen we vanaf het begin ook toepassen op de boss fights.”

Naar verwachting krijgen we op de E3 2015 meer te zien van Deus Ex: Mankind Divided. Hoe ga jij Deus Ex spelen? Wordt het stealth, actie, laat je iedereen in leven of richt je een bloedbad aan? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Gamesradar

Meerdere gevechtsopties in Deus Ex: Mankind Divided

Meerdere gevechtsopties in Deus Ex: Mankind Divided

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch