Menu Premium

Meer nieuwe details Guitar Hero Live op E3

Angelique Grift 09/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vijf jaar wordt er al gewerkt aan de reboot van de Guitar Hero-serie. Deze revamp brengt een hoop nieuws met zich mee. Vandaag heeft de Creative Director  van FreeStyleGames dan ook laten weten dat er volgende week meer nieuwe details over Guitar Hero Live bekendgemaakt worden tijdens de E3. De komst van Guitar Hero Live gaat onder andere verandering brengen in de look van de game. De gitaar controller krijgt een metamorfose en ook een lading nieuwe liedjes mag natuurlijk niet ontbreken.

Naast dat de nieuwste telg een grote hoeveelheid nieuwe songs met zich meeneemt, is er nu ook de 24 hour-modus. Deze modus geeft je de mogelijkheid om op elke minuut van de dag op de laatste hits te rocken. De muziekvideo’s worden namelijk continu geüpdatet, waardoor je de nieuwste releases meteen kunt meespelen. De game is vooral veranderd door het integreren van nieuwe technologieën en technieken die bij de eerdere games niet beschikbaar waren. De basis van de game blijft daarmee hetzelfde, maar de look  en ervaring worden compleet nieuw.

Na een aantal jaren hard werken, willen ze bij FreeStyleGames graag laten zien wat de ontwikkelingen zijn en ook meteen laten ervaren. De gelukkigen die aanwezig zijn op de E3 kunnen alvast de nieuwe Guitar Hero spelen, want de game is te spelen tijdens de E3.

Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid om te stralen als een rockster tijdens de E3. Wil je dus een Guitar Hero Live-band starten, dan moet je nog even wachten tot herfst 2015. De game is dan beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en Wii U.

Meer nieuwe details Guitar Hero Live op E3

Meer nieuwe details Guitar Hero Live op E3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch