Menu Premium

Meer informatie Star Wars: Battlefront verschijnt aankomende lente

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De EA persconferentie op de E3 2014 opent dit jaar met verrassend nieuws en dit in de vorm van een nieuwe Star Wars-game. Helaas moeten we wel even wachten voor we weten wat deze game allemaal met zich mee gaat brengen, want meer informatie Star Wars: Battlefront verschijnt aankomende lente.

Star Wars: Battlefront is van origine een game die uit het jaar 2004 stamt en nu lijkt het er op dat er een nieuwe game in deze serie wordt gemaakt. Wat in ieder geval al vast staat, is dat de game het originele decor van de Star Wars-films gaat overnemen. Dit is inclusief alle locaties die zijn bezocht tijdens de filmopnames en dit zorgt er voor dat de game enorm realistisch er uit komt te zien. Helaas weten we verder nog he-le-maal niks over deze game en wat er in de lente van 2015 ons te wachten staat. We kunnen er van uit gaan de we op de volgende E3 in 2015 wel wat meer te zien krijgen over deze titel. Feit is wel, de beelden die werden laten zien tijdens de E3 2014 persconferentie zagen er veelbelovend uit.

We moeten nog zeker twee jaar wachten voor deze game eindelijk uitkomt, maar dat mag de pret niet drukken, want wat er aan zit te komen ziet er wel degelijk bruut uit. Trek je lightsaber maar alvast onder het stof vandaan, want die zal je zeker nodig hebben als al dit geweld los barst!

Meer informatie Star Wars: Battlefront verschijnt aankomende lente

Meer informatie Star Wars: Battlefront verschijnt aankomende lente

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch