Menu Premium
Loading...

Meer details over character customization in Dragon Age: Inquisition

Jeroen Wiersma 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zojuist is de persconferentie van Electronic Arts van start gegaan op de Gamescom 2014. Na een kleine intro werd Aaryn Flynn van BioWare naar voren geschoven om het te hebben over zijn fantasy action-RPG en hij gaf ons meer details over character customization in Dragon Age: Inquisition.

Meteen konden we ook beeld zien van de character customization en het lijkt erop dat er voor ieder wat wils is. Je kunt dus spelen met de Inquisitor zoals jij wilt dat hij er uitziet, met miljoenen mogelijke fraaie combinaties in het uiterlijk, die met de aardige graphics ook echt persoonlijkheid lijkt uit te stralen. Customizen gaat overigens in Dragon Age: Inquisition verder dan alleen je hoofdpersonage. Zo zagen we dat je wapens te tweaken zijn naar je eigen wensen met een berg verschillende materials – zelfs de naam van het wapen kun je zelf bepalen – en kregen we te horen dat er honderden weapon-schematics te vinden zijn. Ook is de vesting van de Inquisition, Skyhold, van waaruit jij beslist welke missies je uitvoert te customizen. In hoeverre dat zo is, is nog even afwachten, maar in bijvoorbeeld Overlord was dit toch zeker een leuke extra.

Dragon Age: Inquisition, moet het succes van het eerste deel terugbrengen en de teleurstelling van het tweede deel doen verdwijnen. De game verschijnt in Europa op 21 november voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Meer details over character customization in Dragon Age: Inquisition

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch